НОВИНИ

Г-н Jesús Bernad (Хесус Бернад)

HesusBernard

El Dorado

Jesús Bernad (Мадрид, 1963)

Jesús Bernad е изучавал енология, лозарство и винопроизводство в Escuela de la Vid в Мадрид (1984). Той е бивш сомелиер и винен консултант в няколко ресторанта в Мадрид, САЩ и Куба. Участвал е в многобройни професионални курсове за дегустация на вино и спиртни напитки в Испания, Австралия и САЩ, като Професионалист по спирни напитки (WSET, Лондон).

Нашият бранд амбасадор г-н Jesús Bernad е консултант по вино и спиртни напитки и е преподавател в многобройни винарни, винени курсове и програми за обучение на винени специалисти Marqués de Arienzo, Wines from Spain, Foro Beronia (Gonzalez Byass), Aula Marqués de Riscal и ICEX.

Jesús Bernad е международен бранд амбасадор за ром El Dorado. Освен това той е и бранд амбасадор за джин Brockmans в Испания, Chivas Regal и малцово уиски The Glenlivet.

Нашият международен бранд амбасадор е писател и журналист, който има публикувани няколко книги за вина, спиртни напитки и пури. Той е редактор и винен директор на няколко испански списания за храни и вина. Има собствено онлайн списание www.planetahedonista.com. Член е и на журито в редица международни винени и спиртни състезания, като Spirits Selection на Concours Mondial de Bruxelles.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/villatod/whiskyrumwine.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *