НОВИНИ

ИЪН МАКУИЛЯМ

Ian McWilliam #1

Glenfarclas

Място на раждане: Dufftown, Scotland

Дата на раждане: 20.05.1961г.

Роден и живее в момента в Спейсайд, завършил Aberlour Primary school и Keith Grammar School.

Напуснал училище и работил 10 месеца временно в Speyside cooperage, преди да стане дърводелец – съдружник в малка семейна компания за период от 13 години.
Една от първите му работи като чирак е в Гленфарклас Дeстилерия,

където е изградил офисите на управителя и мениджъра производство,заседателната зала,ВИП салона и салон за посещение, които съществуват и до днес.

През януари 1991г. година се присъединява към Гленфарклас като помощник началник на складовете.

От тогава е работил във всички производствени зони в Гленфарклас и е изкарал 10 години между склада и производството.

През януари 2001г. е повишен до помощник продуктов мениджър.Съвместно с продуктовия мениджър наблюдават целия производствен процес.

През май 2004г. се премества в отдел продажби и маркетинг на Гленфарклас,като пренася опита и знанията си в блестящите презентации на Гленфарклас Сингъл Хайленд Малт уиски.

В момента отговаря за 16 различни страни, като по-голяма част от времето прекарва в Гленфарклас, като се старае поне един път в годината, да посети големите уиски фестивали ,уиски събития , тренинги и бизнес срещи.

Страните за които отговаря са: Австралия,Австрия,Белгия,Фар.острови,България,Унгария,Индонезия,Люксембург,Малайзия,
Нова Зеландия,Румъния,Сингапур,Словакия,Швейцария,Холандия,Тайланд

“…Една от къщите на компанията е моя дом, разположена на 200 метра от Дeстилерия Гленфарклас, много e удобно да ходя на работа всеки ден.

Аз също съм в много близък контакт с производствения процес и с персонала, както и съм длъжен да бъда на разположение всяка трета седмица.Това означава ,че може да се наложи да помагам със всякакви проблеми извън работно време ,когато управителя на дeстилерията или асистента му не са на смяна.

Намирам всичко това за безценно, да мога да говоря с хората за детайлите относно производствения процес на Гленфарклас, също така за традициите и историята на фамилията, за всичко което допринася да правим Гленфарклас наистина велико уиски.
Това също ми дава голямо удоволствие сега да промотирам и представям продуктите на Гленфарклас уиски , и съм имал участие в създаването им през последните 22 години.”- Ian McWilliam


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/villatod/whiskyrumwine.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *