НОВИНИ

В подкрепа на Диана, Адриана и Марти

heart-3612853_640
Огромни благодарности на всички, които бяха с нас на 29 и 30 март 2019 Whisky,Rum&Wine Master test и подкрепиха нашата благородна кауза !!!
Днес в сметките на три прекрасни и лъчезарни деца, нуждаещи се от специални грижи, постъпиха 1008 лева, с които се надяваме поне малко да внесем светлина в техния различен свят.
„Заедно за Диана, Адриана и Марти“ ние ще продължим да ги подкрепяме. Ако и ти имаш желание да им помогнеш, може да го направиш директно на банковите сметки в поста отдолу.

Нарича се АУТИЗЪМ – един различен свят. Свят с различни потребности.

Ние разбираме това.

Екипът на Оптимист 1 oрганизира дарителска инициатива в рамките на събитието Whisky, Rum&Wine Master test – 2019 под наслов „Заедно за Диана, Адриана и Марти“ в подкрепа на три прекрасни и лъчезарни деца с аутизъм.

Те са трима, те са различни. За тях светът е странен, стряскащ и объркващ. Възрастта на всеки от тях изисква за техните потребности да се работи изключително активно, да бъдат ангажирани различни специалисти, да се провеждат интензивни терапии. Всичко това обаче, е скъпо и непосилно за техните родители.

Компанията ще изрази своята съпричастност към децата със специални нужди дарявайки по 1 лев от всеки закупен Двудневен билет за събитието от 30лв.

Всеки от вас, който пожелае, също може да подкрепи благородната кауза като направи своето дарение в специално обозначена за целта кутия, която ще видите на входа на събитието. „Оптимист 1” има удоволствието да бъде част от тази благородна и хуманна кауза, която ще допринесе за подобряване качеството на грижа и живот на децата аутисти като им даде равен шанс да растат и да се развиват пълноценно.

Размерът на дарените средства ще бъде оповестен на фейсбук страницата на събитието -https://www.facebook.com/events/592215684573716/, както и на официалния сайт на организаторите – http://whiskyrumwine.villatodor.com/. Сумата ще бъде разделена между Диана и Адриана и техният прекрасен кавалер Марти по дарителските им сметки.

Банка: УниКредит Булбанк

BIC (SWIFT) код: UNCRBGSF

Диана Александрова Александрова

IBAN: BG07UNCR70001523526661

Адриана Александрова Александрова

IBAN: BG23UNCR70001523526664

Мартин Димов Христов

IBAN: BG12UNCR70001523128289

Нека да подадем ръка на Диана, Адриана и Марти и да покажем, че заедно можем да направим техният различен свят по-светъл.“


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/villatod/whiskyrumwine.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *